Camila Giorgi kayıp: İtalyan vergi makamlarıyla yaşanan sorunlar nedeniyle olabilir

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Gizemin arkasında vergi makamlarıyla sorunlar olabilir Camila GiorgiKendisiyle iletişime geçmeye çalışan WTA tarafından da doğrulandığı üzere, günlerdir hiçbir yerde bulunamayan İtalyan-Arjantinli tenisçi. Pek çok hipotez arasında, sorunlarla ilgili olanlar da var. İtalyan vergisi. Son günlerde Guardia di Finanza'nın vergi usulsüzlükleriyle ilgili belgeleri kendisine ulaştırmak için onu boşuna aradığı söyleniyor. Vergi beyannamelerini vermemişti ve görünen o ki bu, ailesinin takip edilemeyen diğer üyeleri için de ortak bir özellik. Bu arada Instagram'da karşı saldırıda bulunuyor: “Tenis kariyerimi resmen bıraktığımı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Lütfen sayfamı takip edin çünkü şu ana kadar sadece sahte makaleler çıkıyor. Yıllardır gösterdiğiniz harika sevgi ve desteğiniz için çok minnettarım. Herkese harika anılar yaşatıyorum. Gelecek planlarım hakkında birçok yanlış söylenti var, bu yüzden önümüzdeki heyecan verici fırsatlar hakkında daha fazla bilgi vermeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Hayatımı sizinle paylaşmak ve bu yolculuğa birlikte devam etmemize izin vermek benim için büyük bir mutluluk. “

Camila Giorgi, emekliliğin son gizemi. Tartışmalarla, skandallarla ve hantal bir aileyle dolu bir kariyer

kaydeden Paolo Rossi

09 Mayıs 2024

Camila Giorgi ve babasının ekonomik sorunları

Ancak vergi otoriteleri, Camila Giorgi'nin kariyerinin başlangıcındaki kariyerini karakterize eden sorunlardan ilki olmayacaktı. Sergio GiorgiBabası da Amerika'ya gitmişti ve Amerikalı hayırseverlerden para alıyordu. Başlangıçta geri ödenmeyen bir çeşit onur kredisi. Ve sonunda faturayı ödeyen Giorgis ile hukuki anlaşmazlıklar başlıyor (2015 yılıydı). Daha sonra ayrıca Federtenis sorun sıkıntısı yoktu. Böylece Angelo Binaghiİtalyan tenis başkanı, onu dokuz ay diskalifiye etti ve Fed Kupası çağrısına yanıt vermediği için para cezasına çarptırdı. Federtennis'in aileyle bir anlaşması vardı: mavi gömlek karşılığında bağışlar.

Camila Giorgi ve Kovid aşısı

Son olarak, Vicenza Savcılığı'nın sahte Kovid karşıtı aşılara ilişkin formüle ettiği iddianame talebiyle Kovid meselesi.