Bolelli ve Vavassori'nin emeği ve alın terleri

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
İki yıl önce Beyond the Racquet'in kurucusu eski New York tenisçisi Noah Rubin ile konuşurken, Andrea VavassoriArkadaşlar ve hayranlar için “Wave”, ona Flushing Meadows'ta Sara Errani ile birlikte karma çiftler şampiyonluğu ve Simone Bolelli ile birlikte Melbourne ve Roland finalleri Garros'a katılma hakkı kazandıran muhteşem 2024 sezonunun ışığında yeniden okunacak bir yansıma oluşturdu. Daha sonra şunları söyledi: “Zaferler her zaman güven ve harika duygular verir ve sanırım hepimiz mümkün olduğunca böyle hissetmek, gelecekteki zorluklara hazır olmak için her hafta oynuyoruz. Benim için en zor şey yenilgilerle uğraşmak, her ne kadar bir oyuncu olarak karakterimi geliştirmeme yardımcı olsa da. Önemli olan bu duygular arasında, (bunu yapabileceğinize dair) inanç ile (zor) günlük iş arasında bir denge bulmaktır.”

(halletmek)

Burada: Jannik Sinner'ın her röportajında tekrarladığı gibi, fark, konsantre olma yeteneği ve titiz çalışmayla yaratılıyor. Çiftin gelişimini gözlemci olarak adım adım takip ettim Bolelli-Vavassori 2023'ün başından itibaren, sizi temin ederim ki, şu anki seviyeleri sahada ve spor salonunda gösterilen yoğun çabaların, dikkatli strateji çalışmalarının ve maçların hassas analizlerinin sonucudur. Pazartesi günü Sky Sports'a konuşan Wade, “Bir yıldır her antrenmanın 30-40 dakikasını servis karşılamaya ayırıyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz” dedi. Tenisin yüzde 30'u doğal bir yetenekse, gerisi ter ve çalışmadır: Wave'in durumunda bunlar, artık Simone'u takip eden babası Davide'nin dikkatli koçluğunun doğrudan sonuçlarıdır.

(halletmek)

Önümüzdeki hafta Davis'in Malaga kentinde katkısı belirleyici olabilecek İtalyan çift, bugün çok uzman Almanlarla karşı karşıya geldi. Kevin Krawietz ve Tim PuetzSon ABD Açık'ta finalistler. Kaçınılmaz olarak dengeli bir maç. İlk sette saat 5'e kadar servis vardiyalarına kesinlikle uyuldu. Sık sık alınan karar ve kırılma noktaları hiçbir zaman dönüştürülmedi ancak iki Alman, on ikinci oyunda yine bir set noktası olan puanı kazandı (7-5). İkinci sette Simone ve Andrea, Torino korolarının desteğiyle iyi savunmaya devam etmelerine rağmen pes ettiler (6-4). Şimdi yarı finalde Marcelo Arevalo-Gonzalez ve Mate Paviç'in oluşturduğu transatlantik çifte karşı oynayacaklar. Kolay olmayacak.

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz (kol)

Teknik olarak buna burun bandı veya burun dilatörü denir, burun deliklerini hassas bir şekilde açmak ve nefes almayı kolaylaştırmak için kullanılır: Şilili Nicolas Jarry bunu yıllardır kullanıyor, bugün elindeydi – şok edici pembe renkte – Carlos AlcarazAndrey Rublev'e karşı oynadığı maçta üşütmüş. İyileşen hava akışı, Pazartesi günü kafası karışmış görünen ve kariyerinde ilk kez Casper Ruud'a yenilen 3 numaralı ATP'nin zihnini de temizlemiş olmalı. Bugün Murcian kendisine herhangi bir mola vermedi, her zaman maçın içinde kaldı ve (birkaç) zorluğa sakin bir şekilde tepki verdi. Rus, kendisini onurlu bir savunmayla sınırlamadan elinden gelen her şeyi yaptı. Özellikle ikinci sette bu durum oyuna fayda sağladı.

İnalpi Arena'nın 16 bin seyircisiyle birlikte sık sık rol değişikliklerinin olduğu çok eğlenceli değişimlere ve sonunda giriş biletine değecek bir eşitlik bozmaya tanık oldum; 7'de muhteşem voleyi kaçıran Alcaraz ve hemen ardından Rublev'in attığı gol. , aynı derecede avantajlı bir fırsatı boşa harcadı. Karşılaştırma burada etkili bir şekilde sona erdi. Final skoru 10-8, 6-4 7-6 oldu. Turun son gününde Alexander Zverev'e karşı oynanacak maç kimin kazanacağını belirleyecek. (Burun alçısından bahsetmişken, Alcaraz'ın bunu gelecekte sık sık kullanacağı da ihtimaller arasında. İspanyol basın toplantısında şunları söyledi: “Bana çok yardımcı oldu. Daha iyi nefes alabiliyordum, bir noktadan sonra toparlanmama yardımcı oldu.) bir başkası. Yarınki antrenmanda onu mutlaka giyeceğim”. Göreceksiniz, bu artık devrede standart haline gelecek, acele edin ve malzeme alın).