BODRUM’DA TENİS TURNUVASI BAŞLADI

ffalivvv

New member
BODRUM, MUĞLA (DHA) – MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, ‘Bodrum Mandalin Cup’ tenis turnuvası eğlenceli manzaralarla başladı. Bodrum Belediye Lideri Ahmet Aras, Demirci Kaymakamı Adem Kaya ile Enbe Orkestrası Şefi Behzat Gerçeker, ulusal tenisçi Salih Kasapoğlu’nun uğraşı renkli dakikalar oluşturdu.

Bodrum Belediyesi iş birliğinde bu yıl birincisi düzenlenen, ‘Bodrum Mandalin Cup’ tenis turnuvası renkli imajlarla Ortakent Yahşi’deki Tenis

‘BODRUM’U 3 BİN 500 YILLIK MUTLULUĞUN ADRESİ OLARAK TANIMLIYORUZ’

Bodrum’da sporun her kısmında gelişmeler olduğunu söyleyen Bodrum Belediye Lideri Ahmet Aras, “Spor ve sanat ayrılmaz bir bütün bence toplumun kendini güzelleştirmesi geliştirmesi açısından hayli büyük bir değer taşımakta. Ata’mız da her vakit spora ve sanata epey büyük değer vermiştir. Ben nazaranve geldikten daha sonra, bilhassa sporun her kolunda Bodrum’da inanılmaz gelişmeler var. bakılırsave geldiğimden beri de sanata ve spora hayli büyük bir takviye vermeye çalışıyorum. Bodrum’un kimi vakit kendini, tabir etmekte zorlandığını görüyoruz. Gürültü, kaçak yapılaşma, trafik ve daha birfazlaca şeyle Bodrum kimi vakit hakketmediği bir biçimde imaj bozukluğuyla karşılaşıyor. Sanat ve spor şayet bu işi ele alırsa işin içine girerse bu biçimde Bodrum kendini dünyaya epeyce farklı sözlerle ifade edecek. Biz Bodrum’u 3 bin 500 yıllık mutluluğun adresi olarak tanımlıyoruz. Bodrum yalnızca tatil memleketi değil burası bir hayat merkezi” dedi.

Demirci Kaymakamı Adem Kaya, “Biz bu tertibi genişleterek tenis kardeşliği için, tenis dostluğu için, tenisi tabana yaymak için her platformda her yerde bu sporu tanıtmak ve sporun güzelliğini hoşluğunu göstermek için hürmet ve sevgi çerçevesinde inşallah bu tertiplere devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.

Enbe Orkestrası Şefi müzisyen Behzat Gerçeker de “Ben müzisyen olarak dünyanın biroldukca ünlü sanatkarıyla çalışma talihim oldu. Bodrum’umuz hem sanatsal tarafı tıpkı vakitte spor istikameti biroldukca istikametten gelişmesi beni bir müzisyen olarak birebir vakitte bir amatör tenisçi olarak son derece keyifli etti” diye konuştu.

2022 asgari ücret teklifi: 5200 TL

DİSK'in "2022 yılında asgari ücretin en az net 5.200 ₺ olmalıdır." önerisine katılıyor musunuz?#AsgariÜcret #disk

— Haberler (@Haberler) November 19, 2021

Demirören Haber Ajansı – Son Dakika Haberleri