Bodrum’da sanatla, tatili bir ortada sunan otel ilgi odağı oldu

Pinar

Global Mod
Global Mod
Bodrum’da sanatla, tatili bir ortada sunan otel ilgi odağı oldu

MUĞLA – Muğla’nın Bodrum ilçesinde yeni açılan otel yerli ve yabancı turistler tarafınca ilgi odağı oldu. Sanatla, turizmi buluşturan otelin içerisinde ise bir birinden ünlü sanatkarların yapıtları nazarannleri kendine hayran bırakıyor.

Bodrum’da yeni bir soluk getiren ve ilçenin en lüks otellerinden bir olan MGallery The Bodrum otelinin neredeyse tamamı sanat yapıtlarıyla donatılırken, birbirinden kıymetli eserler otelin dört bir yanında sergileniyor. Yapıtları goren yerli ve yabancı turistler ise gördükleri sanat yapıtlarına hayran kalıyor. Bir yandan deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran turistler bir yandan da bir birinden pahalı sanat yapıtlarını inceme fırsatı buluyor.

MGallery The Bodrum Oteli’nin İdare Şurası Lideri Murat Delibalta bir birinden pahalı biroldukca yapıtı otellerinde bir ortaya getirdiklerini belirterek “Otelimizi Temmuz ayının başında açtık. Otelimizde ünlü sanatkarlarımızın heykeltıraşların yapıtları ve yağlıboya fotoğrafları yer almakta. beraberinde yabancı sanatkarların ve heykeltıraşların da heykel ve fotoğrafları bulunmaktadır. Sanat yapıtları otelimize gelmeye devam edecek. Birbirinden bedelli eserler otelimizin her köşesinde sergileniyor. Kendi koleksiyonumun modülleri olan birfazlaca sanat yapıtını ülkemizde sergileme fırsatı bulamamıştım. Yaptırdığım otelde sergileme fırsatı buldum. Çok fazla eser var otelimizde ve gelmeye de devam edecek. Yapıtlarımızı otelimize yerleştirmemizin en büyük sebeplerinden bir tanesi konuklarımızın daha keyifli bir tatil geçirmeleri için” dedi.

Konuklar keyif alıyor

Genel Müdür Delibalta, otele gelen konukların yapıtları gördüklerinde hayli keyif aldıklarını söz ederek, “Misafirlerimiz gördüğümüz kadarıyla epey memnun oluyorlar, keyif alıyorlar ve bizlere de teşekkürlerini iletiyorlar. Otelimize renk katıyor bu sanat yapıtları. Otelimizi daha fazlaca eser getirerek sanatla buluşturmak istiyorum” formunda konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Eren Ayhan