Berrettini’de sezon bitti. Sosyal medyadan duyuru: “2024’te görüşmek üzere”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Son birkaç haftadır yüksek düzeyde antrenman yapmama rağmen, sağlık personelim bana ATP sezonunun son yarışlarında yarışmanın çok yüksek risk olacağını söyledi. Kabul edilmesi çok zor bir karardı ancak bunu kabul etmek zorundayım.” gelecek sezon ve uzun vadeli kariyerim için en iyi olanı yapacağım. Bu fırsatı sıfırlayıp, yeniden yapılanıp yıla tamamen zinde ve sağlıklı başlamak için kullanacağım. Son derece zor bir yıl oldu ama dolu dolu ve sağlıklı bir yıl geçirmek için sabırsızlanıyorum. Sağlıklı bir sezon. 2024’te başarılıyız”. Bu da Instagram’da yapılan duyuru Matteo Berrettini 2024’e randevu almak için sezonunu erken kapatıyor.

“Kaptanla yakın temasta kalacağım” Davis Kupası ve Malaga’nın son aşamalarında İtalyan takımını mümkün olan her şekilde desteklemeye hazır olacağım. Desteğiniz bana yardımcı oldu ve en zor anlarda bana yardımcı olmaya devam ediyor. Çok teşekkür ederim” diye ekledi Berrettini.

Melissa Satta: “Berrettini bir profesyonel ama onun da bir hayatı var. Ben bir günah keçisiyim”

23 Ekim 2023

Karanlık bir mevsim

ATP’de 90. sıraya gerileyen Romalı tenisçi, kendisini birçok kez durmaya zorlayan fiziksel sorunların yaşandığı karanlık bir 2023 yılını böylece sonlandırdı. Bu sezon sadece 23 maçta oynadı, 12 galibiyet ve 11 mağlubiyetle oynadı. Acapulco’daki çeyrek finallerin yanı sıra Berrettini, Wimbledon’da son 16 turuna çıkmayı başardı ve Alcaraz’a karşı kafa kafaya mağlup oldu. Oynanan son maç, ABD Açık’ın 2. turunda Rinderknech’e karşı oynandı ve ikinci sette ayak bileği sakatlığı nedeniyle kesintiye uğradı.

Konular