Berrettini: “Zinde olduğumu sanıyordum, hala zamana ihtiyacım var”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Pazartesi zor bir gündü. Kendimi zinde ve hazır hissetmeme rağmen, olmadığım oldukça açıktı.” Gözyaşları içinde sahadan sürpriz çıkışının ardından Matteo Berrettin derbide arkadaşına aldığı net mağlubiyete geri dönmek istedi Lorenzo Sonego turnuvanın ilk turunda Stuttgart Instagram’da her şeyden önce rakibini tebrik ettiği bir yazı yazıyor: “Lorenzo’yu zafer için tebrikler, sen özel bir insansın ve en iyisini hak ediyorsun”.

Berrettini: “Böyle bir dönüş beklemiyordum, zamana ve maçlara ihtiyacım var”

60 gündür forma giymeyen ve bir yıl önce Almanya’da kazandığı şampiyonluğu savunan Romalı tenisçi için çok acı bir dönüş: “Son sakatlığımı atlatmak için çok çalıştım ve geçen yılki gibi rüya gibi bir geri dönüş yapmamak zor. kabul etmek,” diye vurguluyor, “Ancak, gerçekçi olmalısın ve en iyi seviyeme ulaşmak için zamana ve oyunlara ihtiyacım olacağını bilmelisin. Doğru yoldayım, geçmişte yaptım ve sonuçların bu sefer tekrar geleceğini biliyorum, bazen kendilerinden sabır istemek zor… Şimdiden Kraliçe’nin turnuvasına hazırlanmaya odaklandım. Aldığım tüm destek ve cesaret verici mesajlar için çok teşekkür ederim. Sen özelsin,” diye bitiriyor sözlerini.

konular