Berrettini, yeniden doğuş mevsimi: Yılın Geri Dönüş oyuncusu seçildi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
2024 şüphesiz Jannik Günahkarİki Slam kazanarak dünyanın 1 numarası olan ve bu başarıya ulaşan ilk İtalyan oldu. yılıydı Yasemin PaoliniRoland Garros ve Wimbledon'da finalist olmasının yanı sıra Paris'te Sara Errani ile çiftlerde olimpiyat altını kazandı. Ancak geride bıraktığımız sezon İtalyan tenisinin de yüksek seviyelere dönüşünü sağladı. Matteo Berrettini, ATP Ödülleri 2024'te “Yılın Geri Dönüş Oyuncusu”, oyuncuların kendi oylarıyla, olumsuz bir yılın veya sakatlığın ardından önemli bir sezonun kahramanları olanlara verilen ödül.

Berrettini'nin tenise dokunaklı mektubu: “Bana çok sert vurdun ama sen benim hayatımın aşkısın”

10 Aralık 2024

Berrettini, üç şampiyonluk ve başrolde Davis

2021 Wimbledon finalisti olan ve Ocak 2022'de dünya sıralamasında 6. sıraya yükselen (en iyi sıralaması) 28 yaşındaki Roman, bir dizi fiziksel sorunu geride bırakarak en iyi tenisini yeniden keşfetti. 2024 yılında Berrettini üç turnuva kazandı (Marakeş, Kitzbühel ve Gstaad), başrol oynadı Davis Kupası Finalleri İtalya kazandı ve sıralamada 154. sıradan 34. sıraya yükseldi.

Berrettini: “Harika bir iş çıkardık”

Berrettini, ATP internet sitesine şunları söyledi: “Bu ödülü kazandığım için gerçekten çok mutluyum. Desteği için herkese teşekkürler, gerçekten harika bir sezondu ve ekibim ve ben gerçekten harika bir iş çıkardık. Bu yıl elde edilen sonuçlardan açıkçası memnunum ve daha fazla başarı elde etmek için 2025'te sahaya dönmek için sabırsızlanıyorum. Herkese tekrar teşekkürler, desteğiniz olmasaydı bu mümkün olmazdı.”

Konular