Berrettini Roland Garros'tan vazgeçer

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
. Roland Garros Bu bir tür lanet oluyor Matteo Berrettini. 29 yaşındaki Roman, dünyanın 28 numarası, beraberlikten birkaç saat sonra Paris'teki Kızıl Dünya'daki slam için sabit bir oran verdi. Berrettini, problemden, Roma uluslararasılarından suçlanan karın kaslarına, karşı dönüş eşleşmesi vesilesiyle iyileşemedi. Casper Ruud. “Herkese merhaba, maalesef Roland Garros'tan çekilmek için çok zor bir karar vermek zorunda kaldım – Berrettini sosyal medyada yazdı – gerekli düzeyde rekabet etmeye% 100 hazır hissetmek için yeterli zaman yok. Çim üzerinde rekabet etmek için sabırsızlanıyorum ve ekibimle zaten hazırlanıyorum. Alana geri dönmek için bekleyemem.

Berrettini, 2021'de Paris'te son kez

Berrettini, üst üste dördüncü yıl için Roland Garros'u atlayacak. Paris'teki son görünüm, çeyrek finallerde durduğu 2021 yılına dayanıyor. Novak Djokovic. Önceki katılımlarda üçüncü turda (2018 ve 2020) iki kez ve ikincisinde (2019) yenildi.

Roland Garros Draw: Sinner-Alcaraz sadece finalde. Skorbordda en az 11 İtalyan

Jacopo Manfredi tarafından

22 Mayıs 2025

Madrid'e geri çekilme ve yeni durak

Berrettini, Madrid'deki ikinci tur maçının ikinci setinde Amerikan Giron'a karşı yaralanmıştı: ancak bu toplantı toplantısı, daha sonra İngilizlere karşı bir sonraki turda geri çekilmek zorunda kaldı, hala başarıyla tamamlandı Perdah İlk seti kaybettikten sonra. Üç yıllık yokluktan sonra İtalyan forumu oynamaya dönen Capitoline, İngilizleri dövdü Fearnley Ama sonra bir sonraki turda Ruud'a karşı ikinci setin başında tekrar toplamak zorunda kaldı. Mavinin ilk kez böyle bir kaza ile ilgisi yok: 2021'de Avustralya Açık ve ATP finallerinde ve hala 2023'te Montecarlo'da ona gelmişti.

Konular