onurnisan
New member
denemek istiyor Matthew Berrettini. Biçim neyse odur; sorunlarla, geri çekilmelerle, tartışmalarla nitelenen bir mevsim, ama Wimbledon – iki yıl önce majesteleri Djokovic’e teslim olmadan önce finale yükseldiği Slam – sıralamada 37 numaraya gerileyen Romalı özgüven gösteriyor. “Her şeye rağmen bu yıla bir vudu ritüeli damgasını vurmuş gibi görünse de sonunda burası beni mutlu ediyor. Hem yaşadığım hem de hala yanımda taşıdığım anılar için ve özel bir şeyleri olduğu için. Yüzde 100 hissetmiyorum ama buraya gelip oynamak istedim, rekabeti ve adrenalini özledim” dedi Sky’a. “Her seferinde bir gün alıyorum, burada da her seferinde bir nokta. İyi olma, iyi hissetme arzusu harika”.
Wimbledon, şeref listesi: Borg’dan Federer’e, İngiliz çimlerinde şimdiye kadarki en başarılı olan Kraliçe Navratilova’ya
kaydeden Niccolo Maurelli
01 Temmuz 2023
Sonego’ya karşı ilk maç
İlk turda Berrettini ile başa çıkacak Lorenzo Sonegoİkili birkaç hafta önce Stuttgart’ta karşı karşıya geldi, Turinliler açıkça kazandı ve Matteo sahadan gözyaşları içinde ayrıldı. “Turdaki en iyi arkadaşım – Berrettini’nin altını çiziyor -. O çok garip, ikimiz de seri başı değildik, herhangi birine karşı oynayabilirdik ve bunun yerine bu kaderdi. Ama gidişata baktığımda böyle gittiğine sevindim. İkimiz de yaptıklarımızdan gurur duyuyorum.”
konular
Wimbledon, şeref listesi: Borg’dan Federer’e, İngiliz çimlerinde şimdiye kadarki en başarılı olan Kraliçe Navratilova’ya
kaydeden Niccolo Maurelli
01 Temmuz 2023
Sonego’ya karşı ilk maç
İlk turda Berrettini ile başa çıkacak Lorenzo Sonegoİkili birkaç hafta önce Stuttgart’ta karşı karşıya geldi, Turinliler açıkça kazandı ve Matteo sahadan gözyaşları içinde ayrıldı. “Turdaki en iyi arkadaşım – Berrettini’nin altını çiziyor -. O çok garip, ikimiz de seri başı değildik, herhangi birine karşı oynayabilirdik ve bunun yerine bu kaderdi. Ama gidişata baktığımda böyle gittiğine sevindim. İkimiz de yaptıklarımızdan gurur duyuyorum.”
konular