Neler yeni

Berrettini: “Melissa Satta ile bitti ama güzeldi”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
“Ben ve Melissa Satta artık birlikte değiliz. Bu soruyu bekliyordum. Şunu söyleyebilirim ki çok güzel, yoğun bir ilişkimiz vardı, birbirimize büyük saygımız var. Bunun ötesine geçmeyeceğim, özel hayatımı çok fazla paylaşmayı sevmiyorum.”

Berrettini: “Teşekkürler Melissa, güzeldi”

Bunu söyleyen oydu Matteo Berrettini Tenisçinin, pistlere dönüş hazırlıkları için antrenman yaptığı Monte Carlo'dan Zoom platformunda düzenlediği basın toplantısında bizzat. “Özel bir şey olmadı, diye ekledi – davanın tüm zorluklarına rağmen çok yoğun bir şekilde birlikte yaşadığımız bu dönem için kendisine teşekkür etmeliyim”.

Berrettini: “Phoenix'e geri dönüyorum”

Sakatlıklar ve sahalara dönüşüyle ilgili olarak Berrettini, “En sevdiğim şeyi, yani tenis oynamayı yapamadığım karmaşık aylar, aylar yaşadım. Sahalara dönüşüm kısa süre içinde olacak. Çok iyi antrenman yapıyorum ve iyiyim. En iyi halime dönmek için ihtiyacım olan zamanı ayırdım. Kariyerimde belki de her zamankinden daha fazla geri dönmeye, eğlenmeye ve beni takip edenleri eğlendirmeye odaklanıyorum. Kazandım Indian Wells'i oynamayacağım, planımız ona meydan okuyanı oynamak Anka kuşu ve sonra Miami Ustaları 1000“.

Berrettini: “Roma'da oynamak için sabırsızlanıyorum”

Sonra hedefler var: “Hala büyük bir kupayı kaldırmanın hayalini kuruyorum. Ancak iki yıldır takımdan uzak kaldığım için tekrar Roma'yı oynamak için sabırsızlanıyorum. Her halükarda, sonunda bir ay boyunca antrenman yapmayı başardım.”

Berrettini: “Günahkar benim için bahardır, konuşuruz”

Ve Sinner hakkında: “İletişim halindeyiz. O bir iticiydi, ama hemen onun özel özelliklere sahip olduğunu gördüm. Davis'te onun yanında olmak çok güzel ve önemliydi. Hizmetimi ister mi? Ona cevap verdim…”

Konular