Berrettini, Doha'daki iş, Djokovic'i ilk kez dövdü: “Her andan zevk aldım”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Beşinci denemeye Matteo Berrettini Sonunda kariyerini ilk kez yenmeyi başardı Novak Djokovic. Turnuvanın ilk turunda ATP 500 Doha Roma tenis oyuncusu 7-6 (7/4), 6-2, bir saatlik savaştan sonra düşen ve sol uyluğun kas yırtılmasından dolayı 25 günlük hareketsizliği ödeyen bir rakipten yararlandı. Avustralya Açık.

Berrettini, mükemmel bir eşleşme

Berrettini alttan sağlamdı (19 kazanan hak) ve şakaya kusursuzdu: Hizmeti asla kaybetmedi ve birincinin 13 ası ve% 75'ini attı. Sadece bir kez titredi, ilk sette, beşinci oyunda bir molaya çıkma fırsatı başarısız olduktan sonra, 2-4'ün altında bulmaktan kaçınmak için 3 topla yüzleşmek zorunda kaldı. Tehlike Geçerek, derhal başını öne sürdüğü (3-1, 4-2, 5-3) ve ilk set noktasında 7-4 kapalı Djokovic'in geniş bir ters tepkisinden yararlandı. .

Matteo Berrettini

Matteo Berrettini (Reuters)

Şimdi Griekspoor ile İntikam

Sırp darbeyi suçladı, ikinci bir kısmi (3-0) başlangıcında mola verdi ve artık ikinci maç noktasına vererek oyuna geri dönemedi. Bu zaferle Berrettini, Hollandalı ile intikam alma fırsatı kazandı Griekspoor TallonN. Birkaç gün önce Rotterdam turnuvasında 6-3, 6-7 (2/7), 7-6 (7/4) kaybettiği dünyanın 51'i.

Djokovic ve Berrettini arasındaki maçın sonunda selamlama

Djokovic ve Berrettini arasındaki maçın sonunda selamlama

Djokovic ve Berrettini (Reuters) arasındaki maçın sonunda selamlama

Berrettini: “Zorlu İş Ödeme”

“Beat Novak yıllardır yaptığım şeylerden biri. Dünyanın en büyük turnuvalarından bazılarında ona karşı oynadım, bu oyunlardan en az birini kazanmak istesem bile sahayı onunla paylaşmak bir onurdu “ Maçtan sonra Berrettini dedi. “Buraya dönmek için çok çalıştım ve bu seviye, son aylarda yapılan tüm işler ödedi, bugün görüldü. Özellikle böyle bir maç oynamayı özledim. Ve en önemli şey her andan zevk almam. ”

Konular