Berrettini, dönüş ve gözyaşları. Stuttgart’ta Sonego’ya mağlup oldu

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Matteo Berrettini tenise geri döndü ama sahadan ve Stuttgart turnuvasından gözyaşları içinde ayrıldı. Onunla karşılaşan ve onu 6-1, 6-2 yenen Lorenzo Sonego, “Mutlu değilim. En iyi arkadaşımı yendim. Onun karşı tarafta olmadığını hayal ederek oynadım, en iyi tenisimi oynadım ve şimdi Umarım Matteo bir sonraki fırsattan başlayarak hemen iyileşir”.

Berrettini, sahada aylarca yokluğunun bedelini ödedi ve ne yazık ki şu anda seri başı olmama riskini aldığı Wimbledon için ayıracak zamanı yok. Geçen yıl eski Wimbledon 2021 finalisti, sponsorunun turnuvasını (Hugo Boss) Stuttgart’ta kazandı ve ayrıca sıralamalarda 500 puan kaybederek otuz üçüncü sıraya geriledi.

Maçın hiçbir zaman tarihi olmadı: Roma’da bir galibiyetin ardından arkadaşına bir düşünce ithaf eden Sonego, maçın sonunda televizyon ekranına “Matte, seni özledik” yazdı ve Paris’te bunu doğruladı. Berrettini çok kısa sürede atılması gereken bir ‘pas’ gösterirken iyi durumdaydı, kendini rahat buldu.

Musetti kariyerinde ilk kez çimde kazandı

Kariyerinde ilk kez çimde bir maç kazanan Lorenzo Musetti için tarihi olarak tanımlanabilecek bir gün. Hırvat Borna Gojo’ya (ATP sıralamasında 111) karşı, dünyada 17 numara ve beraberlikte altıncı güç olan Toskana tenisçi, son gelişmeleri teyit ederek 7-6 (4) 6-3 kazandı. Alman turnuvasının ikinci turunda Musetti, Fransız Gregoire Barrere (58 Atp) ile “ev sahibi” joker Oscar Otte (dünyada 141) arasındaki maçın galibi ile karşılaşacak.

konular