Berrettini antrenörünü değiştirdi: Vincenzo Santopadre’ye veda

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
En büyük aşklar bile biter. Bu durumda en önemli ilişkiler. Matteo Berrettini ve Vincenzo Santopadre farklı yollara başvuruyorlar. “Senin hakkında ne hissettiğimi gerçekten aktaracak herhangi bir şeyi yazabileceğimi sanmıyorum. Şükran, sevgi, saygı, hayranlık, şükran, neşe ve ilişkimizde güzel olan her şey ancak sarılmakla ifade edilebilir… Teşekkürler Vinz, seni seviyorum”.

Böylece tenisçinin Instagram’da “The Hammer” olduğu ortaya çıktı ancak son günlerde koridorlarda dolaşan söylentiler var. Tam da bu nedenle, Wimbledon finalisti ve eski dünya altıncısı olan Romalı tenisçi, bunu resmileştirmeye karar vermiş olabilir.

İşte düşüncesinin tamamı: “Kararsız kaldım. Bir şeyler mi yazsam yoksa sadece iletsem mi bilemedim, bunun sadece benim ve seninki olması gerektiğini düşündüm ve bunun yerine fark ettim ki evet, inşa ettiğimiz, yaptığımız ve deneyimlediklerimiz sadece bize ait, ama aynı zamanda bu bizim hayallerin gerçekleştiğinin, sıkı çalışmanın her zaman olumlu bir şeye yol açtığının ve hayatta bazen kendinizi fazla ciddiye almamanız gerektiğinin somut kanıtı. Tenis kollarına geldim ve hâlâ hayatımda ne yapmak istediğimi bilmiyordum. Her antrenmanda yaşadığımız bireysel günlere beni bağlı tutarken, çok uzaklarda hayal kurmamı sağladın. Bir tuğla, bir yenilgi, bir ders, her sakatlık, gelişme ve daha güçlü geri dönme fırsatı. İnsanların gerçekten anlamasını sağlayacak bir şeyi yazmayı başarabileceğimi sanmıyorum. Sana karşı hissettiklerim: Minnettarlık, hayranlıktan ziyade sevgi, şükran, neşe ve ilişkimizde güzel olan her şey ancak sarılmak olarak anlatılabilir. Bizimkisi muhtemelen kişisel ilişkinin daha da büyümesine yardımcı olacak profesyonel bir veda. Son on üç yıldır karşılaştığım her zorlukta seni yanımda hissettim ve ne kadar çok olsa da bizi düşündüğümde sadece neşe duyuyorum. Buluşmamızı mümkün kılan insanlara mutlu ve minnettarım ve bize bahşedilen bu hediyeden nasıl yararlandığımız için bizimle gurur duyuyorum.”

Davis Kupası’na saygısızlık etmek istemem ama 2023’ün erken bittiğini söyledikten tam olarak birkaç gün sonra. Yani Berrettini’nin yeni bir hocayla, farklı bir hazırlıkla sahaya döndüğünde her şeyi deneyeceği açık. 2024 yılı onun 28. yaş gününü kutlayacak ve bu talihsiz yılın ardından saatin baskısını hissettiği açık.

Peki Kutsal Babamız? Şu an için hiçbir şey söylemedi ve onu tanıdığım için bundan bir şey çıkarmak zor olacak. Vincenzo dünyanın en nazik, en yardımsever ama aynı zamanda içine kapanık insanıdır. Muhtemelen kendisi gibi bilge bir adam olarak Matteo’nun son sözü söylemesini istiyordu.

Geleceğin ikimiz için de neler getireceğini göreceğiz.