Avustralya Açık 2024: bugünün maçları

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Melbourne hala İtalya'ya gülümsüyor. Jannik Sinner ve Matteo Arnaldi'den sonra da Flavio Cobolli ve Lorenzo Musetti ilk turu geçmek Avustralya'da Slam.

Tenisin sert kuralına dur diyor Berrettini: “Artık riske giremez”

kaydeden Paolo Rossi

14 Ocak 2024

Cobolli beşinci kez kazandı

En değerli başarı ise elemelerde Şilili rakibini beş sette yenen Cobolli'ye ulaştı. Nicolas Jarry18 numaralı seribaşı: 6-4 3-6 6-3 2-6 7-5 4 saatlik oyunun ardından final skoru. Cobolli, Jaime Fillol'ün yeğeni belirleyici sette kendisini 5-3 önde bulduğunda ve galibiyete iki puan yaklaşarak maça 5-4 önde servis attığında bile asla pes etmeme konusunda iyiydi. Floransa'da doğup Roma'da büyüyen 21 yaşındaki oyuncu için bir Slam'in ana çekilişine ikinci kez katılması, bu bir Binbaşı dalındaki ilk zaferi: “Gerçekten yoruldum ama sanırım bu zaferi hak ettim – dedi -. Bütün öğretmenlerim bana her zaman uzun maçlar oynamayı sevdiğimi söylerdi ama beşinci sette, 5-4 gerideyken buna gerçekten inanmadım: Devrenin en iyi smaçörlerinden birini bir Slam'de kırmak karmaşık bir iş. Bir başarıya imza attığımı düşünüyorum. Bugün kazanmamı da takımım sayesinde sağladılar, benden bir puan bile kaybetmediler.” Sıradaki rakibimiz Rus Pavel Kotov.

Musetti, Melbourne'deki ilk zafer

Skor tabelasının 28 numarası Lorenzo Musetti'nin Fransız oyuncuya karşı kazandığı zafer dört sette geldi Benjamin Bonzi, sayı 110 Atp. 21 yaşındaki Carrarino için önemli bir başarı, profesyonel kariyerinde şu ana kadar sadece hayal kırıklıkları yaşadığı Melbourne'de bir ilk: 7-6(3) 7-6(4) 4-6 6-2 3 saat 34 dakika. İkinci turda Musetti Fransız Luca Van Assche ile karşılaşacak.

Lorenzo Musetti, 21 yaşında

[IMG alt="

<br><p>Lorenzo Musetti, 21 yaşında</p>
<br><p>“/></noscript></p>
<br><p> </source></source></source></picture><figcaption>
<br><p>Lorenzo Musetti, 21 yaşında</p>
<br><p> (afp)</figcaption></figure>
<br><p><!-- FINE FOTO --></p><br>
<h2>Paolini önde, Errani dur</h2>
<br><p>Kadınlar kura çekiminde gülümsüyor <strong>Yasemin Paolini</strong>. Dünyanın 31 numarası olan 28 yaşındaki Toskana, WTA sıralamasında 92. sırada yer alan Rus Diana Shnaider'ı 6-3 6-4'lük skorlarla yenerek Melbourne'de ilk kez tur atladı. Sıradaki rakibi, Colombina Camila Osorio'yu üç sette eleyen Alman Tathiana Maria oldu.</p>
<br><p>için yapacak bir şey yok <strong>Olacak </strong><strong>Erran</strong>Madison Keys'in mağlubiyetinden sonra skor tahtasına geri döndüm. Massa Lombardalı 36 yaşındaki oyuncu, Avustralyalı Storm Hunter'a 6-4 6-3 yenilerek 2006'dan bu yana tekler Slam'ine hak kazanan ilk çiftlerde 1 numara oldu.</p><br>
</p><br></div>
<br><p><!-- TODO: fonti articolo --></p>
<br><p> <!-- /main-content--></p>
<br><p> <!-- tags--></p>
<br><p> <!-- widget_tags: http://webfragments.repubblica.it/webfragments/widgetservice/widget?category=/repubblica&name=content_tags&id=rep-locali:repubblica:421876826&collection=repubblica&output_mode=grouped&purge_duplicated=true&template=repubblica_r_20/common/tags_content_responsive.html&page_prefix=https://www.repubblica.it/sport--></p><br>
<aside class="]https://www.repstatic.it/content/nazionale/img/2024/01/15/084025007-5b8b7834-ac63-418e-9efb-b147fd433625.jpg[/IMG]
Konular