Atp Toronto, Sinner yarı finale yükseldi: Fransız Monfils yenildi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Jannik Günahkar Toronto’daki Masters 1000’in yarı finalini kazandı. 21 yaşındaki Güney Tirol – dünyanın 8 numarası – 36 yaşındaki Fransız’ı üç sette yendi Gael Monfils 6-4 4-6 6-3 skoru ile iki saat 24 dakikada. “Çok zor bir maçtı – dedi mavi -. İkinci sette birkaç gereksiz hata yapmam benim için yeterliydi ve Gael hemen tenisinin seviyesini yükseltti. Üçüncü sette daha temiz oynamaya çalıştım, taktiklerime bağlı kalmaya çalışıyorum ve bu benim kazanmamı sağladı. Performanstan ve tutuştan çok memnunum ve memnunum.”

Sinner, Paul’e karşı yarı final

Yarı finalde (Cumartesi ve Pazar gecesi saat 1.30’da planlanan maç) Sinner, Amerikalı ile karşılaşacak. tommy paulİspanyol’u şaşırtıcı bir şekilde yenen sıralamada 14 ve çekilişte 12 numara carlos alcaraz (6-3 4-6 6-3), dünya bir numarası. İtalya derbisinde Matteo Berrettini’yi ikinci turda geride bırakan Sinner, sahaya çıkmadan önce sakatlığı nedeniyle pes eden Andy Murray’in son 16 turda emekli olmasından yararlanmıştı.

Monfils’e karşı Sinner, servislerin uzun süre hakim olduğu en dengeli ilk seti 45 dakikada kazandı. Yokuş aşağı bir maçın (aslında ikinci seti 3-1 almıştı) ardından ani bir düşüşün ve üçüncü seti de oynama ihtiyacının kaderinde varmış gibi görünüyordu. Bu noktada Güney Tirol daha fazla hücum tenisi oynadı, dördüncü oyunda ara verdi ve rakibinin oyuna yeniden katılmasına asla izin vermedi: Fransız teslim olmaya zorlandı.

Medvedev de çıktı

Diğer yarı finalde İspanyol ile karşılaşacaklar. Alexander DavidoviçAmerikalıyı kim yendi 6-4 6-2 Mackenzie Mcdonald ve Avustralyalı Alex DeMinaur Rusları ortadan kaldıran Danil Medvedev7-6(7) 7-5 için dünyada 3 numara.

konular