ATP Rotterdam, Bellucci Tsitsipas 6-4 6-2'yi yener ve yarı finalde uçar

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Hayali Mattia Bellucci turnuvada Rotterdam'ın ATP'si. Dünyada 7 numaralı Daniil Medvedev'i ve turnuvanın ikinci tohumu başkanı yendikten sonra, 23 yaşındaki mavi, Yunanca'nın iki sette üstesinden gelen yarı finaller için kalifiye oldu Stefanos TsitsipasDünyanın 12 numarası. Yarı finalde Bellucci bunu Avustralya ile görecek Alex De Minaur8 dünya ve üçüncü tohum serisi başı.

18:11

Bellucci: “Kazanıyorum çünkü bedava bir kafam var”

“Başlangıçta çok eğlenmedim, o zaman tutumu değiştirdim ve iyi gitti. Oyunlar sırasında bile koçumla çok çalıştım. Bana daha özgür olduğunu ve çok az düşündüğünü söyledi, şimdi çalışıyor” . Mattia Bellucci Böylece Rotterdam'daki Tsitsipas'a karşı zaferden sonra konuşur. “İnanılmaz rakiplerle karşılaşıyorum, her zaman eşit hissetmiyorum -Bellucci -. Amaç devam etmek ve her zaman bir adım atmak. Sıralama? Bunu ya da ödülü düşünmüyorum -Money, Benim için oynamak ve geliştirmek önemlidir “.

16:38

Bellucci'nin sıralaması

Yastık ATP sıralamasında zaten 24 pozisyon kazandı. Mavi, Rotterdam Turnuvasını dünyanın 92 numarasından başlattı, Tsitsipas'a karşı başarı sayesinde, 68 numaraya çıkacağından zaten emin.

16:33

De Minaur'a Karşı Yarı Finalde Bellucci

Rotterdam'da ulaşılan, büyük devrenin ilk yarı finalidir. Mattia Bellucci. Yarın Busto Arsizio'dan 23 yaşındaki çocuk, dünyanın 8 numaralı Avustralyalı Alex De Minaur ve çeyrek finallerde Alman Daniel Altmaier 6-1 6-4'ü geçen turnuvanın üçüncü tohum başkanı ile karşılaşacak.

16:25

Bellucci Beats Tsitsipas, Rotterdam'da yarı finalde

Yastık Tsitsipas'a karşı ilk vesileyle oyunları kapatıyor. Mavi 40-0 yükselir ve üç maç puanı alır, birincisi Rotterdam'daki yarı final değerine değer olan oyunu fethetmek için yeterlidir: 6-4 6-2 Bir saat ve 24 'ile son.

16:22

Tsitsipas bir maç noktasını siliyor

Oyunda kalmaya çalış Tsitsipas. Yunan, Bellucci'de bir maç noktasını iptal eder ve düz bir kazanan ve bir as ile ikinci setteki mesafeleri kısaltır: 5-2.

16:17

Bellucci hizmeti koruyor: 5-1

Yastık Tsitsipas'a sadece 15 tane verir, bir as ve Yunanca'nın tutmadığı bir dizi hızlandırma yerleştirir. Mavi ikinci sette 5-1 yükselir.

16:13

Başka bir mola Bellucci: ikinci sette 4-1

Break for YastıkTsitsipas'ta tekrar şakayı yırttı ve ikinci sete 4-1 alır. 30'da, Yunanca Bellucci'nin mükemmel bir saldırısında ağa tersine dönüyor ve daha sonra mola vermeye değer bir çift faul gerçekleştiriyor.

16:09

Bellucci ikinci sette 3-1 yükseldi

Bellucci birinci noktayı kaybeder (düz ile kırılma), ancak titremez, arka arkaya dört puan koyar ve ikinci sette 3-1 yükselir.

16:04

Bellucci molası, ikinci sette 2-1

Bellucci hizmeti kapar Tsitsipas'ta ikinci setin üçüncü maçında. İtalyan yükselir 0-40, Yunan üç mola topunu iptal ediyor, ancak Bellucci'nin ikinci sette 2-1 güzel bir tepkisi ile farkında olduğunu hemen dördüncü olarak veriyor.

15:59

Bellucci hizmeti tutar: ikinci sette 1-1

Yastık 15-30'dan yükselerek şakasını tutmayı başarıyor. Tsitsipas tarafından kazanan bir hizmet, backhand geçiş ve kısa bir top yanlış: ikinci sette 1-1.

15:55

Bellucci-tsitsipas 6-4 0-1

Bellucci, oyunun ikinci setini açan ilk noktasını kazanır, Tsitsipas Tepki verir ve dördünü 1-0 tırmanmak için aşağıya koyar.

15:48

Bellucci ilk seti kazandı 6-4

Fırsatı boşa harcamıyor, Mattia Bellucci. İtalyan, Tsitsipas'ta harika bir ağ savunmasıyla bir karşı bükülme topunu siliyor, Yunanca düz hata üzerinde bir ayar noktası alır ve daha sonra rakibinden başka bir şey sayesinde ilk bölümü kapatır: 6-4 İlk set.

15:42

Break Bellucci, set için hizmet verecek

Ayyaş 0-40'da üç mola topu alıyor. İlk iki Tsitsipas, backhand hızlanması ve İtalyanların backhand'inin bir hatası sayesinde onları iptal eder, üçüncüsü Yunanca düzlüğün ölçüsünü kaçırır. Bellucci ilk sette 5-4 tırmanıyor ve set için hizmet verecek.

15:40

Bellucci iki mola topu kurtarır: 4-4

Yastık Tsitsipas'ta iki mola topu tasarruf ettikten sonra hizmeti korumayı başarıyor.

15:31

Bellucci-Tsitsipas 3-4

Tsitsipas ilk sette Bellucci'de 4-3 önde. Mola yoktu.