ATP Finalleri, Binaghi (Federtennis) Hükümetin müdahalesine karşı: “Beni bir kenara bırakmaya hazır”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Fitp Başkanı Angelo Binaghi“Sorun, dünyadaki federasyonun ne olması gerektiğine dair vizyonumsa”. Ayrıca istifasını, İtalyan tenisinin büyük başkanı olan masaya koyar. ATP Finalleri. . devlet Resmi bir rolle girmek istiyor, bunu odaya inen spor kararnamesi ile yapıyor. Federasyona karşı çıkıyor ve ATP, etkinliğin yönetişimi değişmesi durumunda olayı İtalya dışına çıkarma olasılığını da havalandırdı.

Pietrangeli: “Sinner kariyerinde büyük slam yapsaydı bir mucize olmaz”

13 Temmuz 2025

Binaghi: “Mevcut sözleşmelerle uyumsuz yasalar”

Binaghi, Kasım baskısının master planının sunumu sırasında Turin'de konuştu. Palazzo Chigi ile kontrast istememeden önce emin olmak – ” Yasaları uygulayın”, Konuşması sırasında sahneden – ve bir çözümle güvenle bakmak için, aynı zamanda“ Bu yasalar uyumsuz mevcut sözleşmelerle ve zaten öngörüldü “.

Binaghi: “Gerekirse, bozukluğu alıyorum”

Birkaç dakika sonra, etkinliğin aralarında, düşüncesi şöyle diyor: “Nerede gerekli Bozukluğu hemen alırımBana öyle geliyor ki bu yirmi beş yıllık deneyimi kapatmak için en iyi zaman. Şirketlerimin bana verdiği görevi yorumlamada başka sistemler bilmiyorum, bu da yönettiğim şeyi geliştirmeye devam edecek. Kazanmak istiyorum. Benden kaybetmemi veya çizmemi isterlerse yetenekli değilim, bir başkası bunu yapmalı. “

Turin 2026 baskısında: “Turnuvayı İtalya'da tutmak için banal değil”

Binaghi, “Finaller 2026'da Turin'de de olacak. ATP'den söyleme yetkisine sahip oldum” diye açıkladı Binaghi, Spor Bakanı Andrea Abadi'nin daha önce ne kadar açıkladığını doğruladı, ancak 2027 baskısından da bahsetti. Bununla birlikte, Federintennis'in lideri dengesizlik yapmaz: “Neredeyse normal olan, beni yüklemem için doğru olan bir dizi sorun var. İtalyanları orta uzun vadede bile hayal etmelerini sağlamak. Bu önemsiz değil. O zaman diğer tüm sorunlarla karşılaşacağız “.

Binaghi: “Turin sistemi sayesinde mucize finalleri”

Binaghi, Turin için övgü sözleri vermez. “Finallerin mucizesi – altını çiziyor – iki eşlik eden faktörle verilir, Turin sistemiİtalya'nın başka herhangi bir bölümünde yirmi beş yıl içinde bizim için her açıdan çalışan ve Tam organizasyonel uyumAyrıca, yönetim alanlarını olağanüstü mükemmel bir şekilde tanımlayan ve mümkün olan en iyi sonucu veren mükemmel bir makine oluşturan yasada belirtilen bir referans modeli sayesinde teşekkürler. Bence bugün gösterdiklerimizden daha yüksek sonuçlara ulaşabileceklerini söylemek çok varsayım gerektiriyor ”dedi.