onurnisan
New member
Instagram'da yayınlanan bir mesajla, Arjantin tenis oyuncusu Federico Agustín Gómez Çok kara anlarla dengede yaşayan son birkaç ay hakkında konuşmak istedi. “Canım tenis“Gomez yazdı, n.135 ATP,” dibe dokunursam özür dilerim, ama sırayla zirveye geri dönebilmek için bu duruma yapışmak istiyorum. Kimseyle konuşmadım ve bu belki de çok şaşıracak: 2024 şüphesiz tenis kariyerimin en iyi yılı olmasına rağmen, hayatımın son 6 ayı şimdiye kadarki en zor olanlar arasındaydı “.
Gomez'in Siyah Düşünceleri
“Tenisi tamamen terk etme düşüncesiyle sürekli olarak yaşamak zorunda kaldım” Merlo'da doğan 28 yılını yazdı. Şu anda beni günde 24 saat takıntılı olan bu büyük ağırlığı ortadan kaldırmak için yapın “.
“Yazıyorum çünkü herkes anlıyor”
“Bir dakikalık ünlü” “Arjantinli tenis oyuncusu yok, kariyer unvanı yok,” ama yapıyorum çünkü hepimizin içsel mücadeleleri gizlediğini anlayabilirsiniz. Umarım biraz açıldıktan sonra, kendimle daha iyi hissedebilirim, kendimle biraz daha fazla yaşayabiliyorum, insanlara biraz daha fazla barış içinde yaşayabiliyorum. Zor bir görev olsa bile, beni karakterize eden doğal neşeye geri dönmeye çalışacağım.
Konular
Gomez'in Siyah Düşünceleri
“Tenisi tamamen terk etme düşüncesiyle sürekli olarak yaşamak zorunda kaldım” Merlo'da doğan 28 yılını yazdı. Şu anda beni günde 24 saat takıntılı olan bu büyük ağırlığı ortadan kaldırmak için yapın “.
“Yazıyorum çünkü herkes anlıyor”
“Bir dakikalık ünlü” “Arjantinli tenis oyuncusu yok, kariyer unvanı yok,” ama yapıyorum çünkü hepimizin içsel mücadeleleri gizlediğini anlayabilirsiniz. Umarım biraz açıldıktan sonra, kendimle daha iyi hissedebilirim, kendimle biraz daha fazla yaşayabiliyorum, insanlara biraz daha fazla barış içinde yaşayabiliyorum. Zor bir görev olsa bile, beni karakterize eden doğal neşeye geri dönmeye çalışacağım.
Konular