Alcaraz Bocelli ve Sinner'ın şarkısı hakkında yorumlar: “Sadece duşta şarkı söylüyorum”

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Carlos Alcaraz, Munar'ı dövdükten sonra Queen's'in yarı finalinde. Ama günün en komik anı, İspanyol basın toplantısında yaşadı: “Gördün mü? Jannik Sinner lirik bir şarkıcı ile bir şarkı yayınladı”. Toz ve Glory Andrea Bocelli ile düetin başlığı. “Ne? Sanırım hazır değilim, belki birkaç yıl içinde”, İberya'nın sahip olduğu ilk tepki. Sonra bir şaka yapıyor: “En fazla duşta şarkı söyleyebilirim”.

Alcaraz: «Aún Estoy Preparado para bir Canción. Vamos – Esperar Unos Años (Risas) “

Alcaraz, Piemtado Por la Canción de Sinner ile Bocelli. pic.twitter.com/f8ut8fszy9

– Germán R. Abril (@GereBit0) 20 Haziran 2025
Alcaraz: “Şarkıyı duymadım”

Alcaraz, “Tam şarkıyı duymadım, ama bir şey yayınladığını gördüm.” Gazeteci ona: “Yapmayı hayal edebileceğiniz bir şey mi?” “Hangi şarkıyı söylemek istiyorsun? Ve sonra üzgünüm, ama kiminle?” Diyor gülerek. “Sanırım henüz hazır değilim. Birkaç yıl sonra görelim.” Ve tekrar: “Carlos Andrea Bocelli'nin kim olduğunu biliyor musunuz? Evet mi değil mi?”. İspanyol tadı gülüyor. “Seni aldatmaya çalışmıyorum,” diye ekliyor muhatap. “Zor. Dürüst olmak gerekirse, gerçekten değil, üzgünüm …”.

Konular