Alcaraz, ATP sıralamasında zirveye geri döner. Günahkar 8 numara Musetti ilk kez ilk 15’te

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
carlos alcaraz en üst basamağa geri dön ATP sıralaması. zafer Kraliçe’nin – çimenlerin üzerindeki ilk başlık – üzerinde Alex de Minaur İspanyol’un geçersiz kılmasına izin verdi Novak Djokovic. İLE WimbledonÖnümüzdeki Pazartesi başlayacak sezonun üçüncü Grand Slam’i, galibiyetten yeni çıkmış Sırp’a karşı maçı yeniden başlatacak. Roland Garros23. kariyer vuruşu (tüm zamanların rekoru). Nole dünya 1 numarası olarak kariyerinde 400 haftaya ulaşan tarihteki ilk oyuncu olmayı hedefliyor: şimdiye kadar zirvede 389 geçirdi. Tenis tarihinin en eski turnuvasının çimlerinde ayrıca Jannik Günahkar. Güney Tirol tenisçi, Halle’deki Atp 250 turnuvasında emekli olduktan birkaç gün sonra sosyal medyadan katılımını garanti etti. “Birkaç gün dinlendikten ve doktorumla görüştükten sonra, zinde ve hazır olacağımı söylemekten mutluluk duyuyorum. Wimbledon – yeni sayı 8 Atp’yi yazdı – Emekli olmak hiçbir zaman kolay olmadı, ama o zamanlar vücudum için doğru olanı yapmak zorundaydım”

Geçen hafta oynama fırsatı verdiğin için teşekkürler Halle. Gelecek yıl görüşmek dileğiyle. Geri çekilmek asla kolay değildi ama o an vücudum için doğru olanı yapmak zorundaydım. Birkaç gün dinlendikten ve doktoruma danıştıktan sonra fit olacağım ve Wimbeldon için hazır olacağım #Güç pic.twitter.com/unZUbI20WL

— Jannik Sinner (@janniksin) 26 Haziran 2023
Atp sıralamasında, Musetti ilk kez ilk 15’te. Sinner yine sekizinci sırada

lorenzo musetti Açık Çağ’da ilk 15’e giren yedinci mavidir. ATP sıralaması. Çim zeminde oynanan iki turnuvada (önce Stuttgart’ta, ardından Queen’s’de) üst üste ikinci çeyrek final sayesinde, Carrara geçen haftaya göre sıralamada bir pozisyon daha yükseldi ve Açık dönemde sadece Panatta, Berrettini, Barazzutti, Sinner, Fognini ve Bertolucci’nin geldiği dünyanın en iyi 15 oyuncusu arasına ilk kez girdi. En iyi derecesine eşittir Jannik GünahkarÇeyrek finallerin ardından dünyada 8 numaraya geri dönen HalleAmerikalıların yenilgisi sayesinde Taylor Fritz (şimdi dokuzuncu) son 16’da Kraliçe’nin aykırı adrian mannarino. Bunun yerine sıralamalarda 36 numaraya kaydı. Matthew Berrettini, fiziki sorunlar nedeniyle hâlâ çukurlarda mahsur kaldı. Pozisyon da kaybederler Lorenzo Sonego (-1, 40.), Matthew Arnaldi (-4, 78.) e Marco Cecchinato (-1, 88.).

Bize birkaç yıl önce 2023’te ATP sıralamasında ilk 15’te iki genç yeteneğimiz olacağını söyleselerdi buna ASLA inanmazdık.

Lorenzo Musetti yeni en iyi konumuna ulaştı ve şimdi 15. sırada!

Aferin Muzzle! pic.twitter.com/kAweRtOATr

— Onbeş Sıfır (@fifteenzero) 26 Haziran 2023
WTA sıralaması, üst sıralar değişmedi

Berlin’deki WTA 500 ve Birmingham’daki 250, dünya seçkinlerini kadınlar sıralamasında önemli ölçüde değiştirmedi. Sıralamada ilk ona giren her zaman Kutuptur İga Swiatek: 22 yaşındaki Varşovalı, üçüncü kez Paris kraliçesi, Belarus karşısında 874 puan önde Arina Sabalenka, kişisel rekorunu yineleyen Avustralya Açık şampiyonu. Podyumun en alt basamağında, Roma’nın galibi Kazak kalır. Elena Rybakinabu da en iyi sıralamayı onaylar.

Üç renkli bir anahtardaki birçok varyasyon, ilk yüz arasında altı mavi kalır. Mavi lider her zaman elizabeth cocciaretto: Fermo’dan 22 yaşındaki, en iyi sıralaması olan 41 numarada sabit. Tıpkı onun arkasında olduğu gibi, bir sıra geride kalıyor Yasemin Paolini, 42 numara, bu da onun kişisel rekorunu doğruluyor. Elisabetta bu hafta sahada Kötü Homburg, Yasemin Eastbourne’da. İleriye doğru bir adım atıyor Martina Trevisanşimdi 62 numara (Bad Homburg’da çoktan elendi), üçe geri giderken Lucia Bronzetti, 65 numara (ayrıca Alman çayırlarında turnuvada yarışıyor). Bunun yerine 19 sıra geri kayıyor, Camila Giorgi: 31 yaşındaki Maceratalı oyuncu, bu yılki takvimin 2022’ye göre kayması nedeniyle şu anda 67. sırada, aslında Eastbourne’daki (Marche yerlisinin oynayacağı) yarı final puanlarından mahrum kaldı. Salı günü çıkış).

Alcaraz, gerçek bir numara

kaydeden Paolo Rossi

25 Haziran 2023

Wimbledon, en iyi tohumlar

ATP sıralamasına göre, 32 tohum Wimbledon. Alcaraz, yeniden kazanılan öncelikten sonra, n olacaktır. Tohumlamanın 1’i, ardından Djokovic, ikinci. Rus ilk üç pozisyonu kapatıyor Daniel Medvedev. dördüncü tohum RuudDaha sonra Tsitsipas, Rünler, Rublev, günahkar (sekizinci) e bozuk. Amerikalı ilk 10’u kapattı Tiafoe. lorenzo musetti sıralamada 14. olacak.

Tenis, Wimbledon operasyonuna doğru: ne olabilir? Tahmin ve kahramanlar

kaydeden Paolo Rossi

26 Haziran 2023