onurnisan
New member
Danieil Medvedev ve Stefanos Tsitsipas'ın kalibresindeki insanları hızlı bir şekilde takip etmek (son Rotterdam Turnuvasında oldu) ve sonra 6-0, 6-1 vermek mümkündür. Gabriel Diallo, 89 ATP, Acapulco Turnuvası'nın ana skor tahtasına erişmek için belirleyici zorlukta? Mattia Bellucci şirkette 'başarılı', kötü oynadı ve rakibin hizmetine çözülmemiş bir yanıt verdi. Bellucci, Japon tanrısallıklarının dövmeleri ile Bandana arasında büyük idol Agassi'nin onuruna (McEnroe'nin maçı ile birlikte eski sandıklarda görüldüğü ve revize edilmesi), alternatif bir karakter fikrini verir, her şey ve her şeyden yetenekli olanlardan biri ve Bir tenis kortunun tam tersi.
Bellucci, röportaj: “Agassi'nin hayali, baba beni eğitti. Şimdi başka biriyim “
Cosimo Cito tarafından
08 Şubat 2025
Bellucci ve Musetti'nin sabit oranı
Özellikler değil, aynı zamanda motivasyonlar. Diallo'ya karşı sahadayken, niteliğe ulaşma kararlılığı bir haber tarafından karşılandı. Lorenzo Musetti aslında ForeFait'e gitti (“Sahaya dönmeyi ve oynayabilmeyi umdum, ama daha fazla zamana ihtiyacım var,” dedi Toskana.
Hafif yürekli bir oyun
Özetle çevrilen Bellucci bu nedenle çok hafif bir kalpte oynayabildi. Seri başı n. Eleme skorbordunun 1'i, ücretsiz yuvalardan birinde kalifiye ile birlikte avlanacağını ve çekileceğini biliyordu. İlk çıkışta, Lombard bunu İspanyol Alejandro Davidovich Fokina'ya (n. 48) karşı görecek. Frances Tiafoe (n. 7 tohum) ve Casper Ruud (2) de skorbordun bir parçası. Bellucci sahada Diallo'ya karşı görülecekse, şansı olmayacak. Öte yandan, Rotterdam'ın versiyonunu önerirse, eğlenceli olacak.
Bellucci, röportaj: “Agassi'nin hayali, baba beni eğitti. Şimdi başka biriyim “
Cosimo Cito tarafından
08 Şubat 2025

Bellucci ve Musetti'nin sabit oranı
Özellikler değil, aynı zamanda motivasyonlar. Diallo'ya karşı sahadayken, niteliğe ulaşma kararlılığı bir haber tarafından karşılandı. Lorenzo Musetti aslında ForeFait'e gitti (“Sahaya dönmeyi ve oynayabilmeyi umdum, ama daha fazla zamana ihtiyacım var,” dedi Toskana.
Hafif yürekli bir oyun
Özetle çevrilen Bellucci bu nedenle çok hafif bir kalpte oynayabildi. Seri başı n. Eleme skorbordunun 1'i, ücretsiz yuvalardan birinde kalifiye ile birlikte avlanacağını ve çekileceğini biliyordu. İlk çıkışta, Lombard bunu İspanyol Alejandro Davidovich Fokina'ya (n. 48) karşı görecek. Frances Tiafoe (n. 7 tohum) ve Casper Ruud (2) de skorbordun bir parçası. Bellucci sahada Diallo'ya karşı görülecekse, şansı olmayacak. Öte yandan, Rotterdam'ın versiyonunu önerirse, eğlenceli olacak.