ABD Açık’ın çığır açan tenisçisi Matteo Arnaldi

onurnisan

New member
Web sitesi
www.nisannakliyat.net
Gecikme için özür dilerim en iyi tanımlayan başlık bu Matthew Arnaldi. Çünkü artık tenis oyuncuları da yetiştiren çiçekler şehri Sanremo’dan gelen bu çocuk, geç gelmeye alışkındı: Çocukken gelişimi geç gelişmişti ve kendisinden daha uzun ve daha büyük oğlanların önünde bu kadar küçük kalmaktan acizdi. “Ama bunun sayesinde hız becerilerimi geliştirdim”. Ancak er ya da geç, kendi yaşındaki bir başka Jannik Sinner’ın da yaptığı gibi, birkaç kilo daha eklemek zorunda kalacak.

Arnaldi ve Ruud’a karşı kazanılan zafer

Bu onun en iyi yılı, ancak “gelecek yıl en iyi tenisimi oynamak” istediğinde ısrar ediyor. En uygun. Bu sırada en sevdiği şehir olan New York’ta ikinci turda yer alıyor. Bize Açıkve her halükarda zaten bir hevesi vardı: Madrid’de, sportif anlamda, Casper Ruud gibi 35’in altında kazanan ilk on oyuncuyu gömmüştü. Ama onunla konuşursanız size “Benim için her şey yeni, her turnuva yeni deneyimler yaşamamı sağlıyor” diyecektir. Bu arada Avustralyalı kız arkadaşı Mia sayesinde genel huzurun tadını çıkarıyor.

ABD Açık’ta Arnaldi’ye sürpriz: “Şimdi Alcaraz’a meydan okuyacağım, hayalini kurduğum şeydi”

kaydeden Massimo Basile

03 Eylül 2023

Arnaldi’nin özellikleri

Peki o hangi tenis oyuncusu diye soruyorsunuz? Her yönden oynuyor: harika savunma aşaması, iyi taktiksel zeka, çok dakik bir backhand ve giderek daha istikrarlı bir forehand. Yarış motorunda küçük bir artışla hem kendine hem de bize biraz tatmin sağlayabilirdi.

Arnaldi, Fognini ve Djokovic efsanesiyle bağlantı

Yönetim şirketi tarafından temsil edilmektedir. Fabio Fogninive çoğu devir teslimden bahsediyor. Arnaldi ilham alıyor Novak Djokovicve aslında onu sahadaki haliyle biraz hatırlıyor. “Benim güçlü noktam, sahada her türlü zeminde iyi hareket edebilme yeteneğimdir, bu konuda zaten en iyiler arasındayım”. Kalitede sıçramayı nasıl başardı? Çok çalışan biri olduğu için, birkaç yıl önce Tirrenia Center’dan ayrılıp Sanremo’daki evine dönse bile, burada birbirini tekrar bulmasını sağlayan ekibi bulmuş olsa bile, fedakarlıklar ve hatta yolculuklar ona yük olmuyor: koç Alexander Petrone Ve Matthew Civarolo sahada, Diego Silva Ve Philip Ferrari’ler atletik kısım için. Norrie’ye karşı kazandığı zaferle ilk 50’ye girdi ancak Alcaraz’a karşı sadece eğlenebilir ve gelecek için öğrenebilir. O zaman asla asla deme…

ABD Açık: Arnaldi, Sinner ve Bronzetti, bizi gururlandıran adamlar

kaydeden Claudio Giua

03 Eylül 2023

Konular